HUOLETTOMUUTTA
Ajankohtaista
 
VALIDIUS ONLINE
PERINTÄSEDÄN PAKINAT

1.3.2023 SOPIMUS PERINTÄYHTIÖN KANSSA KANNATTAA VARMUUDEN VUOKSI

Matin maksu on jo useamman viikon myöhässä. Matilla on käynyt näin ennenkin, ja kyllä se maksu lopulta on tullutkin… Mitähän Matti tuumaa, jos huomautan asiasta? Suuttuukohan Matti, eikä osta meiltä enää mitään? Ikinä.

31.1.2023 VERKKOLASKULAKI PERINTÄSEDÄN KÄSITTELYSSÄ

Verkkolaskulaki toi muutoksia yritysten väliseen liiketoimintaan sekä laskuihin liittyviin sähköisiin vaatimuksiin. Muutaman vuoden voimassa olleen verkkolaskulain ympärillä esiintyy edelleen kysymyksiä ja hämmennyksiä.

Näytä kaikki julkaisut

ARTIKKELIT

31.10.2022 KRAVIA FINLAND OY

Norjan nopeimmin kasvava perintätoimisto Kravia yhdistyy Validius Group Oy:n kanssa. Tarkoituksena on luoda uusi pohjoismainen perintäalan konserni. Validiuksesta on nyt tullut Kravia Finland Oy.

7.6.2022 COSTPOCKETILLA KUITIT JA LASKUT SUORAAN VALIDIUS ONLINEEN

CostPocket tarjoaa Validiuksen asiakkaille mobiilisovelluksen, jonka kautta voidaan kuvata tai jälleenlähettää sähköpostiin vastaanotettuja kuitteja, ostolaskuja, ja myyntilaskuja.

Näytä kaikki artikkelit
VALIDIUS HAASTATELTAVANA HUFVUDSTADSBLADET:ISSA 3.12.2020 AIHEENA YRITYSPERINTÄÄN EHDOTETUT KORONATILANTEESEEN LIITTYVÄT LAKIMUUTOKSET

Valtakunnallinen lehti Hufvudstadsbladet huomioi maamme hallituksen esityksen väliaikaiseksi Covid-19 lainsäädännöksi haastattelemalla Validius Group Oy:n toimitusjohtajaa Joakim Donneria. Lehden talousosioon sijoitettu artikkeli käsittelee mm. yritysperinnän puolelle ehdotettua kulutaulukkoa ja tratan käyttöön ehdotettuja rajoituksia.

Validius tukee hallituksen väliaikaiseksi ilmoitetun lainsäädäntöhankkeen tavoitteita ja toivoo, että myöhemmin käynnistyvässä normaalitilannetta varten käynnistyvässä lainsäädäntöprosessissa voitaisiin tarkastella kulujenmuodostusta ja trattausta siten, että velkojan intressi huomioidaan nykyistä selkeämmällä tavalla. Hallitus ja Covid-19 pakettia käsitelleet virkamiehet ansaitsevat joka tapauksessa erityiskiitoksen siitä tavasta, jolla nykyiseen vaikeassa tilanteessa esitettävään lakiehdotukseen on päädytty, toteaa Donner. Alkuperäisestä julkisuuteen esitetystä kategorisesta ilmoituksesta poiketen niin nyt esitettyyn lakiehdotukseen on valmistelutyön seurauksena sisällytetty keskeisiä kohtia, joissa on huomioitu sekä osapuolten intressit että yhteiskunnalliseen vaihdantaan liittyviä intressejä. On selvää, että Covid-19 pandemian vaikutuksia käsitellään yrityksissä ja perintätoimialalla vielä pitkään senkin jälkeen, kun kriisin pahin vaihe on ohitettu, toteaa Donner. On tärkeää, että meillä on käytössämme lainsäädännölliset raamit, jotka mahdollistavat tarkoituksenmukaiset toimenpiteet tämän työn suorittamiseksi.

Validius on valtakunnallisesti toimiva kotimaisessa omistuksessa oleva perintäyhtiö, jonka toiminta nojaa omaan innovatiiviseen palvelualustaan sekä toimialan automatisointia ja kohtuullistamista koskevaan strategiaan.

Validius Group Oy
KORONATIEDOTE

HYVÄ ASIAKKAAMME

Koska koronavirustapausten määrä Suomen- ja maailmanlaajuisesti jatkaa kasvuaan, olemme Validiuksella tehneet muutoksia toimintaamme. Muutoksilla pyrimme huomiomaan sekä toimeksiantajiemme intressit että laskutusasiakkaiden tosiasiallisen tilanteen.

- Olemme luopuneet tratan käytöstä pandemian aikana.
- Useat toimeksiantajamme ovat tehneet päätöksen luopua erääntyneiden viivästyskorkojen perinnästä ja ilmoittaneet päätöksestä meille.
- Useat toimeksiantajamme ovat viestineet meille poikkeustilanteen aikana huomioitavista muista seikoista.

Muilta osin perintämme jatkuu normaalisti ja teemme tarpeen vaatiessa räätälöityjä maksusuunnitelmia jotka ottavat huomioon asiakkaidemme tilanteen.

Asiakaspalvelumme toimii normaaliin tapaan. Jos joudumme tekemään muutoksia asiakaspalvelussamme, kerromme niistä teille.

Lämmin kiitos ymmärryksestänne ja tuestanne. Yhteistyöllä takaamme parhaiten meidän kaikkien terveyden ja liiketoimintojemme jatkuvuuden.

Jos mieleesi tulee mitä tahansa kysyttävää, voit olla yhteydessä omaan yhteyshenkilöösi tai meidän asiakaspalveluumme asiakaspalvelu(at)validius.fi tai puh 010 195 300.

Ystävällisin terveisin

Validius Group Oy
Joakim Donner TJ
VALIDIUS GROUP OY VAHVISTAA TOIMINTAANSA ITÄ-SUOMESSA OSTAMALLA PERINTÄYHTIÖ JOEN JK OY:N LIIKETOIMINNAN

Kotimainen Validius Group Oy vahvistaa asemaansa valtakunnallisena laskutus-, perintä- ja laskurahoituspalveluja tarjoavana toimijana ostamalla Joensuussa toimivan Joen JK Oy:n liiketoiminnan.

Joen JK jatkaa toimintaa Joensuussa Validius Group Oy:n omistuksessa vahvalla paikallisella profiililla. Kaupalla osapuolet tuovat Validius Group Oy:n luomaan innovatiiviseen palvelualustaan perustuvat saatavan elinkaaren hallintaan tähtäävät palvelut Joen JK:n nykyisten ja tulevien asiakkaiden ulottuville. Joen JK:n toimitusjohtaja Jyrki Hartikainen siirtyy Validius Group Oy:n palvelukseen ja toimii jatkossakin Joensuussa toiminnan keskeisenä yhteishenkilönä.

”Olen erityisen mielissäni siitä, että voimme kaupan myötä tarjota Joensuulaisille yrittäjille joukon uusia palveluja laskutuksen, perinnän ja laskurahoituksen saralla. Pystymme vahvalla kotimaisella järjestelmäosaamisella ja asiantuntevalla asiakaspalvelulla vapauttamaan toimeksiantaja-asiakkaittemme resursseja ja samalla tehokkaasti haastamaan ulkomaiset perintäalan kilpailijamme” Validius Group Oy:n toimitusjohtaja varatuomari Joakim Donner toteaa.

”Olemme erittäin tyytyväisiä tehtyyn kauppaan. Toimintamme Joensuussa kasvaa ja pystymme uudella palvelualustalla ja uusilla palveluilla entistä kokonaisvaltaisemmin palvelemaan myös Joensuun suurimpia asiakkaita” Joen JK:n johtaja Jyrki Hartikainen sanoo.

Validius Group Oy on valtakunnallisesti toimiva laskun elinkaaripalveluja tarjoava yritys jonka toiminta perustuu innovatiiviseen teknologiseen alustaan. Validiuksen toimintamalli ja ensiluokkainen arvolupaus pohjautuu yhtiön omaan Validius Online –ohjelmistoon joka on kehitetty automatisoimaan ja yhtenäistämään laskutuksen prosesseja, minimoimaan manuaalisia työvaiheita ja tehostamaan kassan kiertoa. Validius Group Oy on perustettu vuonna 2014 ja yhtiön toimipaikat sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Kuopiossa ja Joensuussa.
LASKUTA NYT – LASKURAHOITUKSELLA RAHAT HETI TILILLE

Validius tarjoaa nyt vaihtoehtoja yrityksesi kassavirran parantamiseksi. Laskurahoituksen avulla muutat laskut heti rahaksi. Palvelulla säästät aikaa, ja voit keskittyä rauhassa ydinliiketoimintaasi. Hoidamme myyntilaskujesi laskujen lähetyksen, rahoituksen - factoring, reskontran, maksumuistutusten lähettämisen, perinnän ja oikeudellisen neuvonnan.

Kysy meiltä tarjousta!

Miten toimin ja mitä laskujen rahoitus maksaa?

Jotta voimme tehdä kilpailukykyisen tarjouksen, tarvitsemme lisätietoa yrityksestäsi ja asiakkaistasi sekä toiveistasi palveluun liittyen.

Ota yhteyttä 010 3233300 / yrityspalvelu(at)validius.fi kautta, saat asiantuntijoiltamme tarvittavat tiedot ja tarjouksen nopeasti.
VALIDIUS ONLINE-JÄRJESTELMÄ UUDISTUU

Validius huolehtii siitä, että asiakkaidemme käytössä olevaa Validius Online-järjestelmää uudistetaan jatkuvasti. Huolettomaan ja tehokkaaseen käyttöön tähtäävillä päivityksillä vastaamme asiakkaidemme toiveisiin sekä varmistumme siitä, että toiminnot ovat nykyaikaisia ja helppokäyttöisiä.

Päivitystiedote:

· Olemme aloittaneet työn järjestelmän responsiivisuuden parantamiseksi. Responsiivisuudella tarkoitetaan järjestelmän huolettoman käytön parantamista eri laitteilla, riippumatta laitteen koosta. Tämän työn seurauksena järjestelmän kirjautumissivun ulkoasu muuttuu lähipäivinä. Muutoksen seurauksena järjestelmään kirjautuminen tapahtuu helpommin riippumatta siitä, millä laitteella Validius Online-järjestelmää käytetään.

· Olemme liittäneet Posti SmartShip-palvelun Validius Online-järjestelmään. Yksityiskohtaiset tiedot palvelusta saat yhteyshenkilöltäsi tai asiakaspalvelustamme.

· Muistutamme siitä, että olemme sähköistäneet sekä kanne- että ulosottoprosessin. Huolehdimme näin ollen asiakkaidemme pyynnöstä sähköisesti sekä kanteen vireillepanosta että ulosottoasioiden hallinnoinnista. Tämä vähentää paperityötä ja vapauttaa asiakkaidemme resursseja muuhun työhön. Ulosotossa kertyneiden varojen tilitys toimitetaan normaalilla tavalla Validius Online- järjestelmän kautta.
GDPR TULEE - VALIDIUS ON VALMISTAUTUNUT

EU:n tietosuoja-asetusta (General Data Protection Regulation, GDPR) ryhdytään soveltamaan kuluvan vuoden toukokuun 25. päivästä lukien. Uudistuksen tarkoituksena on parantaa yksilön oikeuksia henkilötietojen käsittelyyn liittyen. Käytännössä kaikkien organisaatioiden on rekisterinpitäjinä ja/tai henkilötietojen käsittelijöinä valmistauduttava muutokseen.

Validius Group Oy:n ja asiakkaidemme väliset palvelusopimukset tullaan päivittämään uudella, henkilötietojen käsittelyä koskevalla tietosuoja-asetukseen perustuvalla muutoksella. Muutos toteutetaan palvelusopimuksiamme koskeviin yleisiin sopimusehtoihin. Muutos hyväksytään, kun Validiuksen järjestelmään kirjaudutaan. Muutettujen sopimusehtojen hyväksyminen on edellytys Validius Online-järjestelmän käytölle. Lähetämme tiedotteen sopimusehtojen muutoksesta toimeksiantajiemme Validius Online-järjestelmään merkittyyn sähköpostiosoitteeseen lähiaikoina.

Olemme luonnollisesti valmiit vastaamaan sekä nykyisten että tulevien toimeksiantajiemme kysymyksiin asiaan liittyen.

Joakim Donner

toimitusjohtaja, varatuomari

Validius Group Oy
VALIDIUKSEN LUOTTOLUOKITUS KORKEIMPAAN AAA - LUOKKAAN

Validiuksen liiketoiminta kasvaa ja laskun elinkaaren hallintaan tähtäävien palvelujemme uusiksi käyttäjiksi liittyvät joka kuukausi merkittävä määrä kotimaisia yrityksiä. Toimintamme kasvun seurauksena luottoluokittajat ovat nostaneet Validius Group Oy:n korkeimpaan AAA - luokkaan. Validius jatkaa toimintaansa tehokkaiden laskutus- luotonhallinta- ja maksunvalvontapalveluiden kehittämiseksi. Tavoitteenamme on mullistaa perintätoimialaa tarjoamalla palveluja jotka vaalivat toimeksiantajiemme ja heidän asiakkaansa välistä suhdetta uudella tavalla.
VIIVÄSTYSKORKO

Korkolain mukainen viitekorko on 2,5 % ajalle 1.1.2023 - 30.6.2023. Kuluttajasaataviin sovellettava viivästyskorko mainitulle ajanjaksolle on siten 9,5 % vuodessa.

Kaupallisiin sopimuksiin sovellettavaksi tarkoitettu viivästyskorko on 10,5 % vuodessa. Korkolain 4a §:ssä tarkoitettua korkeampaa viivästyskorkoa voidaan soveltaa yritykseltä toiselle tai viranomaiselta yritykselle suoritettaviin maksuihin.
VALIDIUS MUKAAN SUOMEN PERIMISTOIMISTOJEN LIITON TYÖHÖN

Suomen Perimistoimistojen Liiton hallitus on hiljattain hyväksynyt Validius Group Oy:n liiton jäseneksi. Validius osallistuu näin ollen jatkossa aktiivisesti perimistoimistojen liiton hallituksen työhön.

– Olen erittäin mielissäni siitä, että Validiuksen toiminnan kehittämistä koskeva työ on edennyt vaiheeseen, jossa meillä on mahdollisuus vaikuttaa tässä toimialan keskeisessä foorumissa, toimitusjohtaja Joakim Donner toteaa. Aikaisempi kokemukseni toiminnasta SPL:n hallituksessa on osoittanut, että liitolla on erittäin merkittävä rooli toimialan lainsäädäntöä ja käytäntöjä muokattaessa.
– Olen iloinen myös siitä, että Validius voi vastaisuudessa tuoda kotimaisen äänen liiton työhön toimialalla, jota dominoivat ulkomaiset toimijat.

Suomen Perimistoimistojen Liiton tarkoituksena on edistää jäsenyritysten ja heidän asiakkaittensa etuja osallistumalla toimialaa koskevaan lainsäädäntötyöhön. Liitto antaa lausuntoja valmistelutyössä ja tekee toimialan kehittämistä koskevia aloitteita. Liiton 10 jäsenyrityksessä työskentelee noin 1.200 perintäalan ammattilaista. Jäsenyrityksillä on yhteensä yli 90 % koko Suomen vapaaehtoisen perinnän toimeksiannoista.
VALIDIUKSEN JÄRJESTELMÄTUOTANTO SAVON SANOMISSA 12.6.2016

Savon Sanomat huomioi Validiuksen Kuopioon sijoitetun edistyksellisen järjestelmätuotannon. Lehden talousosioon sijoitettu artikkeli käsittelee Validiuksen IT-osaston tuotantoa ja kiinnittää erityistä huomiota Validiuksen kotimaisuuteen ulkomaisten yritysten dominoimalla toimialalla. Savon Sanomat nostaa lisäksi keskiöön Validiuksen toimialan kohtuullistamista koskevan strategian. Savon Sanomat, talous 12.6.2016.
VALIDIUS YHTEISTYÖHÖN SUOMALAISEN TYÖN LIITON KANSSA, ARTIKKELI JUSSI -LEHDESSÄ

Validiuksen solmi kuluvan vuoden alussa yhteistyösopimuksen Suomalaisen Työn Liiton kanssa, joka nyt on saanut jatkoa liiton Jussi –lehdessä. Artikkelin lähtökohtana on kotimaisuus ja kohtuullisuus – Validiuksen toimintastrategian keskeisiä pilareita. Validius jatkaa toimintaansa tehokkaiden laskutus- luotonhallinta- ja maksunvalvontapalveluiden kehittämiseksi. Tavoitteenamme on mullistaa perintätoimialaa tarjoamalla palveluja jotka vaalivat toimeksiantajiemme ja heidän asiakkaansa välistä suhdetta uudella tavalla. Lue artikkeli tästä.
VALIDIUS GROUP OY UUSIIN TOIMITILOIHIN

Validius Group Oy:n asiakaspalvelukeskus on siirtynyt 10.11.2014 uusiin tiloihin Helsingin Malmille. Toimintamme laajentuessa asiakaspalvelumme siirtyi marraskuun alkupuolella uusiin ja nykyaikaisiin toimitiloihin. Uusi toimitila tarjoaa erinomaiset tietoliikenneyhteydet ja mahdollistaa henkilöstön määrän kasvun. Uusimme samalla myös puhelinjärjestelmämme palvelumme laadun parantamiseksi.
VARATUOMARI JOAKIM DONNER TOIMITUSJOHTAJAKSI

VT Joakim Donner on nimitetty 3.10.2014 Validius Group Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi. Joakim Donnerilla on pitkä perintäalan kokemus ja hän on aikaisemmin toiminut sekä kotimaisten että ulkomaisten perintäyhtiöiden johtotehtävissä.

Toimitusjohtaja, jolla on perusteellinen perintäalan tuntemus ja vahva strategiseen kehitystyöhön soveltuva kokemuspohja, on tärkeä voimavara tilanteessa, jossa Validius tehostaa uusien kokonaisvaltaisemmin toimeksiantajakuntaa palvelevien tuotteiden ja palvelujen kehittämistä. Nimityksellä haluamme vahvistaa Validiuksen asiantuntijatiimiä ja selkeästi viitoittaa yrityksen tietä kohti kehitystyötä, jonka päämääränä on luoda vahva kotimainen vaihtoehto ulkomaisten toimijoiden jo pitkään dominoineelle toimialalle.
VALIDIUS GROUPILLE UUSI TOIMIPISTE OULUUN

Validius tehostaa toimintaansa Pohjois-Pohjanmaalla ja Pohjois-Suomessa avaamalla uuden toimipisteen Oulussa. Tämän aluevaltauksen myötä pystymme paremmin palvelemaan Pohjois-Pohjanmaan ja Pohjois-Suomen yrityksiä ja yrittäjiä toteaa Validiuksen toimitusjohtaja Joakim Donner. Validius Group tarjoaa kokonaisvaltaisia taloushallinnon palveluita. Oulun toimipisteen avaamisen jälkeen Validiuksella on toimintaa viidellä paikkakunnalla: Helsingissä, Turussa, Tampereella, Kuopiossa ja Oulussa.