HUOLETTOMUUTTA
Ajankohtaista
 
VALIDIUS ONLINE
LUOTTOTIEDOT
HALLITSE
LUOTTOKAUPPAAN
LIITTYVÄÄ RISKIÄ

Luottotiedot

Vähennä kauppaan liittyvää luottotappioriskiä tarkistamalla asiakkaasi luottotiedot ennen myyntiä. Kun luottokaupassa tunnet asiakkaittesi maksukyvyn voit hallinnoida asiakassuhdetta tarkoituksenmukaisella tavalla.

Seuraa Vahti-palvelulla asiakkaasi maksuviive- ja maksuhäiriötiedoissa tapahtuvia muutoksia. Näin pystyt reagoimaan ajantasaisesti odottamattomiinkin eteen tuleviin muutoksiin. Kauppaa – kyllä kiitos! Kauppaa missä olosuhteissa tahansa? – ei koskaan ilman riittävään taustatietoon perustuvaa päätöksentekoa!

Helppokäyttöinen luottotietopalvelumme auttaa sinua tekemään turvallisia päätöksiä ja saavuttamaan parempia tuloksia. Kirjaudu luottotietopalveluun kun myyt omaisuutta laskua vastaan tai kun esim. haluat tarkistaa tulevan vuokralaisesi maksukyvyn ennen huoneenvuokrasopimuksen solmimista. Luottotietopalvelumme on käytettävissäsi sinulle sopivana ajankohtana.

Tiesitkö?

Tiesitkö, että Validiuksen laskutus- maksunvalvonta- ja eräpäiväpalveluilla voit tehostaa ja optimoida yrityksesi kassan kiertoa?

Perintäakatemia auttaa sinua vähentämään luottotappioriskiä ja kotiuttamaan vaikeatkin saatavat.
Ota Yhteyttä

* Pakolliset kentät