HUOLETTOMUUTTA
Ajankohtaista
 
VALIDIUS ONLINE
PERINTÄSEDÄN PAKINAT

1.3.2023 SOPIMUS PERINTÄYHTIÖN KANSSA KANNATTAA VARMUUDEN VUOKSI

Matin maksu on jo useamman viikon myöhässä. Matilla on käynyt näin ennenkin, ja kyllä se maksu lopulta on tullutkin… Mitähän Matti tuumaa, jos huomautan asiasta? Suuttuukohan Matti, eikä osta meiltä enää mitään? Ikinä.

31.1.2023 VERKKOLASKULAKI PERINTÄSEDÄN KÄSITTELYSSÄ

Verkkolaskulaki toi muutoksia yritysten väliseen liiketoimintaan sekä laskuihin liittyviin sähköisiin vaatimuksiin. Muutaman vuoden voimassa olleen verkkolaskulain ympärillä esiintyy edelleen kysymyksiä ja hämmennyksiä.

20.12.2022 PERINTÄSEDÄN KAUNIS JOULUPAKINA

Joulu kolkuttelee jo ovella ja lumestakin ollaan saatu nautittua oikein olan takaa. Mustan joulun pelko ja kauhu lienevät jo väistyneet ympäri Suomen. Kravialla vuosi on kulunut hienosti. Perintäsetä yhdisti voimansa viikinkien kanssa ja Validius Group otti yhdistymisessä uuden yhteistyökumppaninsa nimen. Perintäsetä on paketoinut vuoden somaksi nyssykäksi ja joulumieltähän riittää. Ainakin niin pitkään kuin lautaselle ei eksy lipeäkalaa.

2.12.2022 PERINTÄSETÄ YHDISTÄÄ VOIMANSA VIIKINKIEN KANSSA

Validius, se asiantuntijayritys, joka tarjoaa laskutus-, maksuvalvonta-, perintä- sekä luotonhallintapalveluita. Aikaisemmin valtakunnallisesti toiminut Validius on iskenyt kirveensä ja muut työkalunsa yhteen Norjan Bergenissä vaikuttavan Kravian kanssa.

17.11.2022 PERINTÄSETÄ PAINAA KAASUA MAASSA, MERELLÄ JA TAIVAALLA

Ongelmia laskutuksen kanssa? Takkuaako kassankierto? Resurssit jumissa liiketoiminnan kannalta epäolennaisissa tehtävissä? Suoranaista lahjakkuuksien hukkaamista! Ei huolta - sillä kukas se pitääkään kaikkien puolta?

14.10.2022 PERINTÄSETÄ PIILEVÄNÄ TOIMIJANA ASIAKKAAN TOIMINNANOHJAUSJÄRJESTELMÄN TAKANA

DING! - Perintäsedän tietokone kilahtaa merkiksi ottelun alkamisesta. Eräpäivä on jo kolkutellut oven takana, mutta turhaan. Laskusaatava kieltäytyy visusti astumasta ulos, eikä luovu myyjälle kuuluvista euroista. Nyt on Perintäsedän vuoro kääriä hihansa ja hoitaa homma kotiin.

8.9.2022 PERINNÄN POSITIIVISET PUOLET

Perintäsetä laittaa piinalle lopun, oikoo perintään liittyviä väärinkäsityksiä ja heittää turhanpäiväiset häpeän sekä pelon tunteet nurkkaan.

1.6.2022 KYMMENEN MYYTTIÄ PERINNÄSTÄ

Perintäsetä Jarre on koonnut asiakkaiden polttavimpia pohdintoja yhteen ja murtaa nyt alan ympärillä vellovia myyttejä.

12.5.2022 PERINTÄYHTIÖ TYÖKALUKSI ISÄNNÖITSIJÄN JA HUOLTOYHTIÖN PAKKIIN

Domino Kiinteistöpalveluiden toimitusjohtaja Hermanni Uusitalo kertoo perintäyhtiön eduista sekä yli kymmenen vuoden mittaisesta yhteistyöstä Validiuksen kanssa.

1.4.2022 HULLU PALJON TYÖTÄ TEKEE, VIISAS PÄÄSEE VÄHEMMÄLLÄ

"Meillä ei mene maksuja perintään" on tuttu lausahdus yrityksen taloushallintoon liittyvissä keskusteluissa. Usein niitä kuitenkin menisi, mutta eikai tuttua asiakasta voi vaatia maksamaan laskuaan?

2.3.2022 PERINTÄSETÄ-SUOMI-PERINTÄSETÄ -SANAKIRJA VALIDIUKSEN TAPAAN

"Perintä" – se kammottava sana joka saa pulssin kohoamaan ja hikipisarat kirpoamaan otsalle. Asetetaanko yritykseni nyt konkurssiin? Päätyykö omaisuuteni ulosottoon? Veikö maksuhäiriömerkintä luottotietoni? Näitä ajatuksia heräilee perintäkirjeen vastaanottaneiden velallisten hermostuneissa mielissä.

24.1.2022 KUKA PELKÄÄ PERINTÄSETÄÄ?

Hyytävä perintäkirje uusine vaatimuksineen tipahtaa luukusta ja nostattaa selkäkarvat pystyyn. Paholaisen asianajaja on puuttunut peliin ja aikoo nyt niellä koko varallisuuden. Taloudellinen ahdinko häämöttää eikä pakoreittiä löydy. Mikä avuksi? Kenen puoleen kääntyä?