HUOLETTOMUUTTA
Ajankohtaista
 
VALIDIUS ONLINE
KUKA PELKÄÄ PERINTÄSETÄÄ?Julkaistu 24.1.2022

Hyytävä perintäkirje uusine vaatimuksineen tipahtaa luukusta ja nostattaa selkäkarvat pystyyn. Paholaisen asianajaja on puuttunut peliin ja aikoo nyt niellä koko varallisuuden. Taloudellinen ahdinko häämöttää eikä pakoreittiä löydy. Mikä avuksi? Kenen puoleen kääntyä?

Ei huolta, Perintäsetä pitää kaikkien puolta.

Perintäsedän Pakinat ovat perintäalan salaisuuksia raottava ja myyttejä murtava blogisarja Suomen kansalle sekä talouspuolen toimijoille ja päättäjille. Velallisia ei metsästetä veren maku suussa, vaan Validius jeesaa maksujärjestelyissä ja parhaimmillaan auttaa välttämään konkurssin.

Perintäsetä kokenut perittävänä olemisen synkän kuopan

Perintäalalla työskentelevät henkilöt ovat tuiki tavallisia ihmisiä, kuten sinä ja minä. Perintäsedällä, koko Suomen kesken tunnetulla Jarrella, on 15 vuoden historia perintäalalta.

- Perintäala on muuttunut ja kehittynyt maailman mukana, mutta vanhoilliset käsitykset armottomasta ja kylmäkiskoisesta perinnästä kummittelevat yhä ihmisten mielissä. Koronkiskonnat pimeillä kujilla ovat kuitenkin menneen talven lumia.

Sosiaaliseksi superpalloksi kutsuttu Jarre pitää ihmisistä. Paljon hymyilevällä miehellä on kuitenkin raskaita asioita menneisyydessään. Jarre tietää hyvin, millaista on olla perintäpalveluiden kohteena. Tuolloin kokemukset olivat kehnot, perintätoimistojen kanssa ei oikein pystynyt neuvottelemaan eikä ehdotuksia otettu vastaan. Näistä selvittyään kuiville vesille hänellä on kirkas ajatus siitä, millaista on asiakasta kunnioittava perintä, jollaista Jarre pyrkii kaikin tavoin Validiuksella tuottamaan.

Ennakkoluulot perinnästä vihamielisiä – totuus toista

Perinteisesti perintätoimistot mielletään vihamielisiksi kituuttajiksi, jotka kiristelevät hampaita langan toisessa päässä äkäiseen äänensävyyn. Uhkauksia heitellään ilmoille ja vaatimukset lisääntyvät kerta toisensa jälkeen. Ennakkoluulot perinnästä harvemmin heijastelevat totuutta tai edes hipovat sitä.

Perintätoimiston asiakkaita ovat niin velkojat kuin velalliset, molempia kohdellaan Validiuksella arvostavasti ja kunnioittaen. Välikätenä perintätoimisto etsii osapuolille toimivia ratkaisuja ja avustaa taloudellisen toimintakyvyn säilyttämisessä. Perintätoimisto ei tavoittele velallisen taloudellista romahdusta tai pyri sabotoimaan yrityksen liiketoimintaa. Validiuksen perimmäisiin arvoihin kuuluvat velallisen huomioon ottaminen ihmisenä ja yrityksenä. Toimitaan vahvalla, ihmisläheisellä ja eettisellä otteella.

Perintätoimisto avustaa velallisen maksujärjestelyissä

Validiuksen monipuolisiin ja kattaviin palveluihin kuuluvat esimerkiksi laskutusrahoitus kassavirran parantamiseksi, maksuvalvonta avoinna olevien saatavien kotiuttamiseksi ja yrityksen kassavirran optimoimiseksi sekä luottotietopalvelut turvallisten päätösten ja parempien tulosten tueksi.

Lisäksi huolehditaan muistutuksista ja tarjotaan perintäpalveluita, joissa huomioidaan myös velallisen elämäntilanteen muutokset. Perintäsetä ei vain postittele karhukirjeitä, vaan avustaa velallisen maksujärjestelyissä.

Perintä antaa taloushallinnolle sen, mitä flanellikalsarit merkitsevät mummolle. Pitkäaikainen kumppani, josta ei haluta luopua sillä se ajaa asiansa ja toimii, ja hyvin toimiikin. Monesti velallisten matka Validiuksen kanssa ei pääty maksujen suorittamiseen, vaan yhteistyötä halutaan jatkaa Validiuksen palveluiden käyttäjänä.

Validiuksella perin ihmisläheisiä tyyppejä

Validiuksella ollaan varsin avuliaita tyyppejä, jotka joustavat tilanteen salliessa ja rakentavat kaikkia osapuolia tyydyttäviä ratkaisuja. Rahankiilto silmissä hehkuva ahneus tai velallisten kiusaaminen eivät kuulu Validiuksen toimintaperiaatteisiin.

Kiinnostaisiko kuulla lisää perintäalasta? Seuraa Perintäsedän pakinoita sivuillamme sekä somessamme, ja hämmästele kuinka uusi maailma avautuu edessäsi.