HUOLETTOMUUTTA
Ajankohtaista
 
VALIDIUS ONLINE
PERINTÄSETÄ PAINAA KAASUA MAASSA, MERELLÄ JA TAIVAALLAJulkaistu 17.11.2022

Ongelmia laskutuksen kanssa? Takkuaako kassankierto? Resurssit jumissa liiketoiminnan kannalta epäolennaisissa tehtävissä? Suoranaista lahjakkuuksien hukkaamista! Ei huolta - sillä kukas se pitääkään kaikkien puolta? Perintäsetä-Jarren hellässä, mutta tehokkaassa huomassa toimivan SkyPro:n myyntisihteeri Arja Heino kertoo vuosia jatkuneesta yhteistyöstä Kravia Finlandin kanssa.

Haussa täydellinen tieto-taito-osaaminen

Kravia Finland ja SkyPro löysivät toisensa vuonna 2015. Kipinä yhteistyölle perintätoimiston kanssa syntyi tarpeesta hankkia laskutukseen ja perintään liittyvää, täydellistä, tieto-taito-osaamista. SkyPro seuraa itse saataviensa erääntymistä sekä maksusuoritusten toteutumista, mutta haluaa kohdistaa resurssinsa muilta osin yrityksen ydinliiketoimintoihin.

- Reskontraa koskeva työmäärä väheni merkittävästi, kun toiminnot ulkoistettiin ammattilaisen käsiin. Erityisen tärkeänä olemme pitäneet kassankierron nopeutumista sekä saatavien tehokkaampaa kotiuttamista, Heino summaa.

Perintäsedällähän ei paljoa nokka tuhise, kun kassankiertoa on nopeutettu kymmenellä prosentilla.

"Toimintaperiaatteet ja arvomme kohtaavat"

SkyPro:lla pidetään tärkeänä eteenpäin menemistä, jatkuvaa kehittämistä sekä ongelmakohtien tehokasta ratkaisemista. Kaivattiin systemaattista otetta laskutukseen ja perintään. Kravia Finland on toiminut ratkaisuna tässä kehittämisprosessissa.

Laskutusasiat ovat sujuvoituneet, ja järjestelmämme pelaavat hyvin yhteen Kravia Finlandin järjestelmien kanssa. Kravia Finlandin kanssa työskentely on helppoa sekä vaivatonta. Kun kysymyksiä herää, saamme nopeasti vastauksen. Saatamme olla yhteydessä lähes päivittäin, Heino luettelee yhteistyön hyötyjä.

Kravia Finlandilta saadaan konsultointiapua ja neuvoja monen tyyppisiin tilanteisiin. Selvitetään miten tilanne olisi suotuisa hoitaa ja mitä askelia kannattaa ensimmäiseksi ottaa. Sähköpostin tai puhelinsoiton päässä on paikalla aina ammattitaitoinen ja avulias henkilö.

- Kokeilimme kerran toista perintätoimistoa, mutta palasimme pian takaisin yhteistyöhön Kravia Finlandin kanssa. Toimintaperiaatteemme sekä arvomme kohtaavat paremmin yhteen, Heino muistelee. SkyPro:lla arvostetaan Kravia Finlandin joustavuutta ja reiluutta asiakkaittamme kohtaa myöskin hankalissa tilanteissa.

Ihmisläheinen ja sovitteleva tyyli

Arja Heino Kravia Finlandilla pidetään hyvää huolta velallisista, ja SkyProlla luotetaan Perintäsedän tapaan kohdella heidän asiakkaitaan. SkyPro:lla aiotaan ehdottomasti jatkaa yhteistyötä Kravia Finlandin kanssa tulevaisuudessakin.

- Olemme olleet todella tyytyväisiä Kravia Finlandin palveluihin. Pidämme heidän tavasta toimia, saamme aina tukea kun sitä tarvitsemme, ja ajattelutapamme kohtaavat, Heino tiivistää. SkyPro:lla arvostetaan Kravia Finlandin ihmisläheistä ja sovittelevaa tyyliä kohdata asiakkaamme.

Kravia Finlandilla velallisen tilanne huomioidaan yksilöllisellä tasolla, tarkastellaan tilanteeseen liittyviä olosuhteita ja pyritään aidosti auttamaan asiakasta eteenpäin. Tarkoituksena on olla niin Kravia Finlandin oman asiakkaan, kuin asiakkaan asiakkaan eli velallisen tukena. Velallisen kanssa laaditaan maksusuunnitelma, jotta maksuvelvoitteista suoriutuminen onnistuisi järkevällä tavalla, järkevässä aikataulussa.

SkyPro on vuodesta 1991 Turussa toimiva perheyritys, joka myy mainoslahjoja jälleenmyyjille. Tukkuliike SkyPro maahantuo sekä kovia että pehmeitä paketteja, niin kelloja, tarjoilutarvikkeita kodintekstiilejä kuin työvaatteita. Jälleenmyyjien kautta tuotteisiin voidaan hankkia asiakkaiden omat logot sekä muut painatukset.

Välillä tulee lunta tupaan ja sataa oikein olan takaa. Anna meidän toimia apunasi. Tutustu Kravia Finlandiin täältä.

https://www.validius.fi/perintasedan_pakinat