HUOLETTOMUUTTA
Ajankohtaista
 
VALIDIUS ONLINE
TÄYDEN PALVELUN PERINTÄTOIMISTOJulkaistu 22.5.2023

Velkoja, se perii ja karhuaa, hikipisarat otsalle nostattaa. Suu mutrulla nyrkkiä heiluttaa, ja bisneksen raiteiltaan keikauttaa. Höps! – Perintäsetä hymähtää, ja iloisesti tuolissaan pyörähtää. Vaikka joku joskus suutahtaa, Perintäsetä se hymyillen tuo rahan kassaan.

Asiakkaalle maksuton perintä

Perintätoimisto Kravia Finlandin keskeisimpiä toimintaperiaatteita on velallisen asiallinen, ratkaisukeskeinen, joustava ja kunnioittava kohtelu. Velallisen tilanteeseen suhtaudutaan ymmärtäväisesti ja hänen kanssaan laaditaan realistinen maksusuunnitelma velvoitteista suoriutumiseksi.

Kravialla perinnän kuluista vastaa aina velallinen, jolloin asiakkaalle ei koidu ylimääräisiä kustannuksia hyödyntämällä perintätoimistoa saatavien takaisinhankintaan. Tarkkuuden nimissä kerrottakoon pikkuriikkinen alv-poikkeus: alv-velvollinen asiakasyritys maksaa ainoastaan muistutus- ja perintäkuluihin kohdistuvan arvonlisäveron. Tämän veron asiakasyritys saa vähentää myöhemmin omassa alv-tilityksessään.

– Asiakashygieenisyys on liiketoiminnassa ensisijaisen tärkeää. Vuosia kestäneet asiakassuhteet henkilöityvät ja omien markkojen kerääminen eräpäivän jälkeen tuskin nostattaa hymyä kummankaan kaverin huulille, Perintäsetä katsoo merkitsevästi alta kulmien.

Lisää resursseja automatiikalla

Täyden palvelun perintätoimisto huolehtii asiakasyrityksen maksuvalmiudesta. Kravian perintäpalveluja käyttämällä, tehostat kassankiertoa välittömästi kymmenellä prosentilla. Kun saavat on kotiutettu ajallaan, myös yritys kykenee maksamaan omat laskunsa ja työntekijöiden palkat sovitusti. Säästytään ylimääräiseltä vaivalta ja selvittelyltä, kun laskutuksen seuranta ja maksumuistutusten lähettäminen jätetään Perintäsedän hellään huomaan.

– Henkilökunnalla olisi yleensä muutakin tekemistä työpäivän aikana, kuin sen seuraaminen kuka on maksanut laskunsa sopimuksen mukaisesti ja kuka ei. Meillä Kravialla mahdollistetaan se, että asiakkaat saavat keskittyä lappusten pyörittelyn sijaan tuottavampiin tehtäviin, Perintäsetä vinkkaa vasenta silmäänsä.

Järkevä taloushallinnon järjestelmä

Saatavien perinnän, laskutuksen ja ostoreskontran huolehtimisen lisäksi Perintätoimisto Kravia automatisoi myös asiakkaan taloushallinnon. Henkilöstö säästää huomattavasti aikaa ja resursseja, kun yrityksen kädet vapautuvat Excel-laskuista. Kravia antaa sähköisen laskutuksen osoitteen, skannausosoitteen paperilaskuille sekä sähköpostiosoitteet pdf-laskuille. Kaikki tämä löytyy samasta palvelusta – Validius OnLine:sta, joka hallinnoi yrityksesi taloutta reaaliajassa.

– Aika on rahaa ja aikaa ei ole koskaan liikaa. Kravian asiakkaiden suosikkipalvelu onkin taloushallinnon automatisointi. Manuaaliset muikkarit ovat historiaa, ja helppolukuisiin raportteihin pääsee käsiksi joka tarpeen tullen. Vanhaan et halua palata, Perintäsetä tirskahtaa nakkisormet suun edessä.

Kravian asiakkaat ovat eritoten tykästyneet mahtavaan asiakaspalveluumme. Ota puhelin kauniiseen kouraan ja kysy miten Kravia voi tukea teidän liiketoimintaa ja sujuvoittaa käytännön prossesseja. Meihin saat yhteyden täältä. Jos pidit Perintäsedän pakinasta ja haluat tehdä lähempää tuttavuutta Perintäsedän turinoiden kanssa, mukaan pääset täältä.